Uslovi isporuke

ROK ISPORUKE

Po završetku procesa kupovine dobićete potvrdu o porudžbini na e-mail adresu koju ste naveli u obrascu za kupovinu.Proizvodi će vam biti isporučeni u najkraćem mogućem roku od prijema Vaše porudžbine, o kojem bićete obavešteni putem e-maila ili telefonom.Kod plaćanja pouzećem pre isporuke nazvaćemo Vas radi telefonske potvrde porudžbine. Za porudžbine čije se plaćanje vrši uplatom u banci ili pošti, rok za uplatu je 2 radna dana, od dana potvrde porudžbine, a rok isporuke je 1-2 radnih dana od evidentiranja uplate.U slučaju da eventualno nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda iz bilo kog razloga, naš operater će Vas kontaktirati telefonski ili e-mailom kako bi se dogovorila isporuka zamenskog proizvoda ili eventualno otkazivanje naručenog proizvoda.

PREUZIMANJE

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.
Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.
Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

CENA ISPORUKE

Cenu isporuke robe u potpunosti snosi kupac. Cena isporuke je usaglašena sa aktuelnim cenovnicima kurirskih službi sa kojima imamo ugovor.
Isporuka se plaća prilikom preuzimanja pošiljke, direktno kuriru.
Obaveštenje o ceni isporuke možete videti u korpi prilikom pregleda same korpe.
Obaveštenje o ceni isporuke će Vam stići i na e-mail prilikom uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom o porudžbini.

BESPLATNA DOSTAVA

Pravo na besplatnu dostavu ostvarujete ukoliko ukupna vrednost robe na jednoj narudžbenici prelazi 20000,00 RSD i ukoliko se dostava vrši na teritoriji Srbije.